Merellinen pastankastike

Merellinen pastankastike

4 annosta
2 dl Valio kevytkermaa
2 tl vehnäjauhoja
n. 100 g Auraa
1/2 rkl sitruunamehua
1 - 2 valkosipulin kynttä
200 g katkarapuja
1 pieni prk veteen säilöttyjä simpukoita
mustapippuria myllystä
tuoretta tilliä

Tarjoiluun
Parmigiano Reggianoa TAI Grana Padanoa
vastaraastettuna

Kaada kerma kasariin ja sekoita joukkoon jauhot. Kuumenna sekoittaen. Lisää Aura ja sekoita tasaiseksi. Anna kiehua alhaisella lämmöllä muutama minuutti. Mausta sitruunalla ja valkosipulilla sekä lisää sulatetut ja valutetut katkaravut ja simpukat (perkaa simpukoista "parrat" pois, koska niissä saattaa olla kuoren palasia). Kuumenna kastike ja mausta mustapippurilla sekä tillillä. Tarjoa vastakeitetyn spagetin tai muun pastan kanssa. Raasta pöytään maustamista varten parmesania.


Sivusta vastaa Antti Nummiaho
Sivun URL on http://www.hut.fi/u/anummiah/ruokasivusto/ruokaohjeet/ruoka13.html