Tumma siiderisinappikastike

4 annosta
2 salottisipulia
valkosipulin kynsi
2 rkl valkoviinietikkaa
50 g (1/2 dl) siiderisinappia TAI
Dijonin sinappia
1 dl kuivaa valkoviiniä
n. 1 dl vasikanpaistin TAI naudan sisäfileen paistolientä
1 laakerinlehti
1 dl portviiniä
suolaa
valko- TAI mustapippuria myllystä

Hienonna sipulit. Kuumenna kattila ja lisää valkoviinietikka ja sipulit, sekoita. Lisää siiderisinappi, valkoviini, paistoliemi ja laakerinlehti. Keitä kokoon, kunnes lientä on noin 1/3 jäljellä. Siivilöi ja lisää portviini. Kiehauta ja mausta suolalla ja valko- tai mustapippurilla.


Sivusta vastaa Antti Nummiaho
Sivun URL on http://www.hut.fi/u/anummiah/ruokasivusto/ruokaohjeet/ruoka15.html