Rapeat broilerinkoivet ja tuorejuustosalsa

6 annosta
6 marinoitua broilerin koipireisipalaa
3 dl Parmigiano Reggianoa TAI Grana Padanoa raastettuna
5 dl maissihiutaleita
1 tl kanelia
1 tl kardemummaa
1 tl inkivääriä

Tuorejuustosalsa
1 prk (200 g) Kevyt Hovi maustamatonta TAI Mascarponea
noin 1/2 dl mietoa chilikastiketta
1 - 2 valkosipulin kynttä
2 rkl hienonnettua basilikaa

Kuivaa koivet ja poista nahka. Raasta juusto. Murskaa maissihiutaleet karkeasti muovipussissa ja lisää murskaan mausteet. Pyörittele koivet ensin parmesanraasteessa ja sitten maissihiutalemurskassa. Asettele koivet leivinpaperilla peitetylle pellille ja kypsennä 200 asteessa 30 minuuttia. Peitä koivet leivinpaperilla 15 minuutin kuluttua, ettei pinta tummu liikaa. Sekoita tuorejuustosalsan ainekset ja anna maustua ennen tarjoilua. Tarjoa broilerinkoipien kanssa.


Sivusta vastaa Antti Nummiaho
Sivun URL on http://www.hut.fi/u/anummiah/ruokasivusto/ruokaohjeet/ruoka23.html