Juustoinen Nizzansalaatti

Juustoinen Nizzansalaatti

4 annosta
200 g amerikansalaattia
200 g vihreitä papuja
3 keitettyä perunaa
1 punainen paprika
1 punasipuli
1 prk Valio fetaa
1 prk tonnikalaa
3 kovaksi keitettyä munaa
1 dl mustia, marinoituja oliiveja

Kastike
viinietikka-öljykastiketta

Pese, kuivaa ja revi salaatti. Keitä pavut suolalla maustetussa vedessä, valuta ja jäähdytä. Kuori keitetyt perunat ja kuutioi ne. Suikaloi paprika, leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi, paloittele juusto ja tonnikala sekä lohko munat. Asettele ainekset salaattiastiaan. Koristele oliiveilla. Tarjoa viinietikka-öljykastikkeen kanssa. Kata pöytään pippurimylly ja suolaa maustamista varten. Tarjoa patongin kanssa.


Sivusta vastaa Antti Nummiaho
Sivun URL on http://www.hut.fi/u/anummiah/ruokasivusto/ruokaohjeet/ruoka4.html