Kutunjuustosalaatti

6 annosta
250 g salaattia, lollo rossoa, friseesalaattia, lehtisalaattia ja rucolaa
1 prk Valio feta -kutunmaitojuustoa TAI
200 g Rondin de Bastogne -vuohenmaitojuustoa
1 dl saksanpähkinänpuolikkaita

Kastike
1 dl hasselpähkinäöljyä
1 - 2 rkl balsamietikkaa
1 tl juoksevaa hunajaa
1/4 tl suolaa
mustapippuria myllystä

Pese ja kuivaa salaatit. Revi salaatit rucolaa lukuunottamatta. Pane kannelliseen rasiaan jääkaappiin viilenemään tarjoiluun asti. Huuhtele fetakuutiot siivilässä ja valuta tai viipaloi vuohenjuusto. Sekoita kastike. Kokoa annossalaatit. Jaa kastikeella kostutettu salaatti lautasille, lisää fetakuutiot tai vuohenjuustoviipaleet ja ripottele päälle karkeasti rouhitut pähkinät.


Sivusta vastaa Antti Nummiaho
Sivun URL on http://www.hut.fi/u/anummiah/ruokasivusto/ruokaohjeet/ruoka7.html