|
Kuorrutettu parsakaalivuoka
4 annosta
Kuorrutuskastike Keitä paloiteltu parsakaali suolalla maustetussa vedessä sopivan kypsäksi. Valuta ja levitä voideltuun uunivuokaan. Valmista kuorrutuskastike. Kiehauta jauhot voissa. Lisää maito ja sekoita tasaiseksi. Mausta ja lisää juustoraaste. Sekoita, kunnes juusto on sulanut. Ota kattila levyltä ja sekoita joukkoon keltuainen. Kaada kastike parsakaalin päälle. Kuorruta 200 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoa lisäkeruokana tai sellaisenaan pikkuruokana tuoreen leivän kanssa. VINKKI: Voit kuorruttaa samalla tavalla muitakin keitettyjä kasviksia. Mausta kastike esim. Charme Kreivillä, Turunmaalla tai Valio emmental punaleimalla. Sivusta vastaa Antti Nummiaho Sivun URL on http://www.hut.fi/u/anummiah/ruokasivusto/ruokaohjeet/ruoka17.html |