Feta-papusalaatti

Feta-papusalaatti

6 annosta
1 dl manteleita TAI
pinjansiemeniä
200 g jäävuorisalaattia TAI
vastaava määrä ruukkupinaattia
nippu persiljaa
1 prk ruskeita säilykepapuja
1 pussi (200 g) maissia
1 punainen paprika
1 prk Valio fetaa

Kastike
nippu persiljaa
1 valkosipulin kynsi
2 rkl limetti- TAI sitruunamehua
1/2 tl rouhittua mustapippuria
2 prk Bulgarian jogurttia

Paahda ensin mantelit tai pinjansiemenet pannulla. Suikaloi salaatti tai pinaatti ja hienonna persilja. Valuta pavut ja sulata maissi. Asettele ainekset kerroksittain salaattivadille tai annoslautasille, päällimmäiseksi paahdettuja, karkeasti rouhittuja manteleita tai pinjansiemeniä sekä paloiteltu feta. Jauha persilja monitoimikoneessa tai hienonna veitsellä aivan hienoksi. Lisää ainekset jogurtin joukkoon. Tarjoa salaatin kanssa. Tarjoile salaatti esim. illanistujaisissa tuoreen leivän kanssa.


Sivusta vastaa Antti Nummiaho
Sivun URL on http://www.hut.fi/u/anummiah/ruokasivusto/ruokaohjeet/ruoka2.html