|
Juustoiset porsaanfileet
10 annosta Leikkaa filee 20 viipaleeksi. Nuiji fileeviipaleet kevyesti. Sivele ne öljyllä ja mausta pippurilla. Lado fileeviipaleet ja ananasrenkaat (mielellään tuoretta ananasta) hiiligrillin ritilälle ja grillaa 23 min. molemmilta puolilta, kunnes liha on kypsää. Leikkaa juusto 10 viipaleeksi ja nosta ne puolelle fileeviipaleista, lisää grillattu ananasviipale ja nosta toinen fileeviipale päälle. Asettele annokset laakealle vadille. Lisää vadille melonikastiketta koristeeksi, tarjoa loput kastikkeesta erikseen. Voit tarjota lisäkkeenä itse tehtyjä perunalastuja. Leikkaa perunat ohuiksi viipaleiksi ja uppopaista öljyssä vaaleanruskeiksi. Valuta lastut talouspaperin päällä ja mausta suolalla. Sivusta vastaa Antti Nummiaho Sivun URL on http://www.hut.fi/u/anummiah/ruokasivusto/ruokaohjeet/ruoka20.html |