Juustoiset porsaanfileet

Juustoiset porsaanfileet

10 annosta
1 kg porsaan ulkofileetä
300 g Aura Goldia
10 ananasrengasta
öljyä
mustapippuria myllystä
melonikastiketta

Leikkaa filee 20 viipaleeksi. Nuiji fileeviipaleet kevyesti. Sivele ne öljyllä ja mausta pippurilla. Lado fileeviipaleet ja ananasrenkaat (mielellään tuoretta ananasta) hiiligrillin ritilälle ja grillaa 2­3 min. molemmilta puolilta, kunnes liha on kypsää. Leikkaa juusto 10 viipaleeksi ja nosta ne puolelle fileeviipaleista, lisää grillattu ananasviipale ja nosta toinen fileeviipale päälle. Asettele annokset laakealle vadille. Lisää vadille melonikastiketta koristeeksi, tarjoa loput kastikkeesta erikseen. Voit tarjota lisäkkeenä itse tehtyjä perunalastuja. Leikkaa perunat ohuiksi viipaleiksi ja uppopaista öljyssä vaaleanruskeiksi. Valuta lastut talouspaperin päällä ja mausta suolalla.


Sivusta vastaa Antti Nummiaho
Sivun URL on http://www.hut.fi/u/anummiah/ruokasivusto/ruokaohjeet/ruoka20.html