|
Juusto-pähkinäpatongit
4 kpl
Voiteluun
Pinnalle Sulata ja jäähdytä voi. Liuota kädenlämpöiseen veteen hiiva. Lisää voisula, suola, pähkinärouhe, juustoraaste ja osa jauhoista. Sekoita tasaiseksi ja alusta joukkoon loput jauhot. Anna kohota hyvin liinan alla. Jaa taikina neljään osaan. Kauli palat suorakaiteen muotoisiksi levyiksi. Kääri levyt vinoittain rulliksi. Nosta pelleille ja anna kohota liinan alla. Voitele maidolla. Leikkaa patonkeihin vinoja viiltoja ja ripottele päälle pähkinärouhetta. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoa juustojen, salaatin ja viinin kanssa. Sivusta vastaa Antti Nummiaho Sivun URL on http://www.hut.fi/u/anummiah/ruokasivusto/ruokaohjeet/ruoka28.html |