Pääsivu | Salaatit | Keitot |
Kastikkeet | Pizzat | Kuorrutukset |
Muut ruoat | Jälkiruoat | Leivonnaiset |
Tältä sivustolta löytyy runsaasti erilaisia ruokaohjeita, joiden perusraaka-aineena on juusto. Juustot ovat hyvin monikäyttöisiä ruoanvalmistuksessa. Lähes kaikkia juustoja voidaan käyttää ruokiin, mutta juustojen sulamisominaisuuksista riippuu, sopivatko ne lämpimiin vai ainoastaan kylmiin ruokalajeihin. Juustot tuovat ruokiin, käyttötavasta riippuen makua, mehevyyttä, rapeutta, mureutta tai kauniisti ruskistuneen paistopinnan. Tämän sivuston ruokaohjeet on kerätty Valion sivuilta. Uusia ruokaohjeita voi ehdottaa lomakkeella. Nämä sivut on tehty harjoitustyönä teknillisen korkeakoulun viestintätekniikan laboratorion kurssilla julkaisutekniikan perusteet.
Sivusta vastaa Antti Nummiaho